Főoldal » Rólunk
Bozsó Atilla

Ismerje meg cégünket

Cégünket 2006-ban alapítottuk,kezdetben csupán tűzjelző rendszerek és vagyonvédelmi rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkoztunk. Az évek során bekövetkező dinamikus fejlődés valamint folyamatosan bövülő ügyfélkörünk különböző igényei lehetővé tették,hogy cégünk egyre több tevékenységi kört tudhasson magáénak.

Fő tevékenységeink:


Az általunk képviselt cégek nagyra értékelik munkatársaink szaktudását és megbízhatóságát,hiszen nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy szilárd szakmai és etikai bázissal rendelkező szakemberek képviseljenek minket.
Évente több alkalommal szervezünk szakmai előadásokat és továbbképzéseket ahol a szakma legnívósabb szakemberei adják át tudásukat és tapasztalataikat munkatársainknak. Célkitűzésünk, hogy a piacon felmerülő igényeket a lehető legteljesebb mértékben, a legmagasabb színvonalon, gyorsan, megbízhatóan és flexibilisen képesek legyünk kielégíteni.
Állandóan frissülő honlapunkon garantáltan mindig hozzájuthat az önt érdeklő aktuális információkhoz. Amennyiben tájékoztatást vagy ajánlatot kíván kérni vagy rendelését szeretné eljuttatni hozzánk, e-mail címünkön is megteheti, de ki is választhatja elérhetőségeink közül az Önnek legmegfelelőbb formát (fax,telefon,postai út).

“Az igazi győztesek azok, akik minden szituációra olyan elvárással tekintenek, hogy miképp is tudják működőképessé, vagy még jobbá tenni.”

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom