Főoldal » Termékeink » Beléptető rendszerek » Seawing
seawing

Seawing

A Seawing beléptető rendszerei piacvezetők Magyarországon. Korszerű rendszereink éppúgy kiszolgálják a kisebb ingatlanok igényeit, mint a sokszintes irodaházak biztonságtechnikai követelményeit. A dolgozók regisztrációja által az egyes személyek munkaidejének pontos számontartására, és a munkavállalók mozgásának követésére is lehetőséget adnak.

Személyek beléptetése
A Seawing által felkínált technika alkalmas a többzónás beléptető rendszerek kiépítésére. Az ingatlanon belül akár több száz zónát is kijelölhet, amelyekbe csak a megfelelő szintű jogosultsággal rendelkező személyek léphetnek be. A rendszer nyilvántartja a személyek mozgását, így a megrendelő mindig tudja, hogy melyik munkatárs hol tartózkodik, és melyik zónákban járt.

Vendégek fogadása
A Seawing beléptető rendszerek rugalmas megoldást kínálnak a regisztrációval nem rendelkező vendégek fogadására és követésére. A vendégkártya gyorsan elkészíthető és átadható, így a vendégnek sem kell várakoznia, és a biztonsági protokoll sem sérül.

Gépjárművek beléptetése
Beléptető rendszereink alkalmasak a több parkolós, parkolóként több beléptető sorompóval rendelkező ingatlanok ellenőrzésére. A gépjárművek azonosítása és követése éppúgy lehetséges a járműhez rendelt kártya, mint a jármű rendszáma alapján.

Szoftveres vezérlés
A beléptető rendszerek számára a megfelelő vezérlőszoftvereket is biztosítjuk. Rugalmas, a megrendelő igényeihez igazított megoldásokat kínálunk: a szoftverek egyaránt alkalmasak kisebb és nagyobb hálózatok irányítására, az egyetlen központi számítógép által vezérelt, vagy akár tucatnyi számítógépből álló, sok száz beléptetési pontot felügyelő hálózatok működtetésére.

Az irodaházakban, szállodákban, konferenciaközpontokban működő Seawing beléptető rendszerek nap mint nap bizonyítják az általunk kínált megoldások előnyeit és megbízhatóságát.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom