Főoldal » Termékeink » Riasztórendszerek » Paradox Security Systems
paradox

Paradox Security Systems

A Paradox Security Systems legfontosabb törekvései közé a folyamatos technológiai fejlődés, a magas minőség és az ügyfél egyéni igényeinek kiszolgálása tartozik. Riasztórendszereink folyamatos fejlesztések eredményeit tükrözik; célunk, hogy professzionális megoldásokat nyújthassunk a legújabb biztonságtechnikai problémákra, és kiszolgálhassuk a változó igényeket.

Mozgásérzékelők
A Paradox Security Systems többféle digitális és analóg mozgásérzékelőt kínál az üzleti partnerek számára. A sorozat termékei magas szintű technikát képviselnek, ennek köszönhetően nem kezdeményeznek vakriasztásokat a háziállatok mozgása miatt. A szabadalom által védett Auto Pulse Signal Processing technológia lehetővé teszi az intelligens digitális jelfeldolgozást és jelértékelést.

StayD intelligens biztonsági rendszer
A StayD rugalmas és felhasználóbarát megoldást kínál az ingatlanok védelmére. A három üzemmódban dolgozó riasztórendszer sohasem henyél és intelligensen alkalmazkodik, így állandó védelmet biztosít, miközben mentes a vakriasztásoktól. Más és más üzemmódban aktív, ha a tulajdonos az ingatlanon belül tartózkodik, ha elhagyja az ingatlant, vagy ha visszatér az ingatlanba.

Magellan vezeték nélküli rendszerek
A könnyen installálható vezeték nélküli rendszerek tökéletes partnerei a StayD intelligens biztonsági rendszereknek. Képesek akár 32 zóna kezelésére, és biztosítják a felhasználók számára a vezeték nélküli rendszerek kényelmét. A termékcsaládhoz tartozó MG6130 és MG6160 konzolok integrált vezeték nélküli riasztórendszerek, amelyek teljes körű szolgáltatást nyújtanak.

Esprit vezérlőpanelek
Az E55 és az E65 vezérlőpanelek ideális megoldást jelentenek a belépőszintű riasztórendszerek irányítására. Támogatják a GPRS, a GSM és az IP alapú technológiát, akár 32 zónát is tudnak kezelni, és igény szerint fejleszthetők. Az Esprit vezérlőpanelek egyszerre kínálnak költséghatékony és kifogástalan színvonalú technológiát a kisebb ingatlanok védelmére.

A Paradox Security Systems szakemberei mindig szem előtt tartják, hogy a biztonságtechnológia személyes kérdés, ezért az 1989-ben alapított vállalat mindig a megrendelő igényeihez igazított megoldásokat kínál.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom