Főoldal » Termékeink » Tűzjelző rendszerek » ESSER

ESSER

Az ESSER több mint 25 éve áll a megrendelők szolgálatára csúcstechnológiai színvonalú tűzjelző rendszereivel. A vállalat negyedszázados tevékenysége során szilárd nemzetközi elismertségre tett szert, amelyet az egyes termékek kifogástalan minősége, a komponensek által alkotott rendszerek meggyőző hatékonysága és a kifinomult referenciamunkák alapoztak meg. Az ESSER többek között az alábbi termékekkel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Vezérlőpanelek tűzriasztó rendszerek számára
A hagyományos, kisebb ingatlanok kiszolgálására alkalmas vezérlőpanelek mellett FACP 8000 kompatibilis komponenseket, többhurkos rendszerek vezérlésére alkalmas professzionális kontrollpaneleket is kínálunk, amelyek az egyéni igények szerint konfigurálhatók, és számítógép segítségével programozhatók.

Hálózati tápegységek és biztonsági akkumulátorok
Valamennyi rendszerünk számára kínálunk megfelelő hálózati tápegységeket, váltóáramú konvertereket és biztonsági akkumulátorokat. A megfelelő energiaellátás garantálja a tűzjelző rendszerek folyamatos működését.

Automata érzékelők
Termékkatalógusunk a csúcstechnológiás szenzorok széles skáláját tartalmazza. Éppúgy vannak köztük intelligens érzékelők, mint tűzveszélyes anyagok mellé és kiemelten kockázatos területre ajánlott szenzorok, vagy általános igényeket kiszolgáló érzékelők.

Riasztóegységek
Tűzriasztó rendszereinkhez egyaránt kínálunk optikai és akusztikai riasztókat. A hagyományos riasztók között megtalálhatók belső- és kültéri egységek, telefonos riasztást biztosító komponensek, vagy az IQ8Alarm kategória hang-, optikai- és kombinált riasztói.


ESSER - a biztonság a hatékonyság és az innováció eredménye.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom