Főoldal » Termékeink » Tűzjelző rendszerek » Notifier
notifier

Notifier

Az 1949-ben alapított Notifier fő profilja a tűzvédelmi rendszerek fejlesztése és gyártása. Egyaránt kínálunk intelligens és analóg rendszereket. Tűzvédelmi rendszereink rugalmasak, megbízhatók és igény szerint fejleszthetők. A vállalat minőség iránti elkötelezettségét jelzi, hogy a Notifier volt az ágazat első olyan cége, amely megkapta az ISO 9001 minősítést.

Intelligens vezérlőpanelek
A Notifier által kínált intelligens vezérlőpanelek széles skálán fednek le. Az NFS-320 típusú intelligens panel egy jelzőhurkos, legfeljebb 318 csomópontos rendszerek vezérlését látja el, a termékcsalád legnagyobb képviselője, az intelligens NFS2-3030 pedig akár 16 jelzőhurkos, 3180 csomópontos rendszer vezérlésére is képes.

Hálózati megoldások
Komplex hálózati megoldásaink, mint a HIGH-SPEED NOTI-FIRE-NET vagy a NOTI-FIRE-NET hatékony megoldásokat kínálnak az összetett rendszerek vezérlésére, a különböző tűz- és életvédelmi rendszerek összehangolására. A rendszerekhez biztosítjuk a megfelelő szoftver- és hardver hátteret. Az IP alapú megoldás lehetővé teszik a védett ingatlan folyamatos monitorozását az internet segítségével.

Intelligens érzékelők
A Notifier katalógusa tartalmazza mindazon érzékelőket, amelyek szükségesek egy korszerű rendszerhez. Intelligens hő- és füstdetektorok, ionizációs érzékelők, UV tartományban működő lángdetektorok, infravörös izzásérzékelők, kombinált detektorok támogatják a jelzőrendszer hatékony működését.

Kiegészítők
Tűzvédelmi rendszereinkhez számos kiegészítőt kínálunk, amelyek biztosítják a rendszerek optimális működését. Folyadékkristályos kijelzők, szoftverek, kommunikátorok, adókészülékek, relék, hálózati tápegységek, akkumulátorok és töltők teszik teljessé a terméklistát.

A 60 éves szakmai múlttal rendelkező Notifier hatalmas utat tett meg, hogy a legkorszerűbb és leghatékonyabb megoldásokkal szolgálhassa üzleti partnerei biztonságát.

Árlista

pdf A-max aktuális árlista

Akciók

Hírlevél


Feliratkozom